Πακέτα

Η Ελλάδα, μια χώρα η οποία φημίζεται για τα μαγευτικά της τοπία και την πλούσια ιστορία της, καταλμβάνει πλέον ηγετική θέση και στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Το μεσογειακό της κλίμα σε συνδυασμό με την ηλιοφάνεια που απολαμβάνει κατά τη διάρκεια όλου του έτους την καθιστούν ιδανική τοποθεσία για την παραγωγή ηλιακής ενέργειας. Παράλληλα, η δέσμευση της χώρας να μειώσει το οικολογικό της αποτύπωμα δημιουργεί ευνοϊκό κλίμα για την εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ηλιακής ενέργειας τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για τα νοικοκυριά.
Η AmonRa Energy διαθέτει τεράστια εμπειρία στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και έχοντας στην φαρέτρα της, την τεχνογνωσία και την τεράστια ποικιλιά σε φωτοβολταϊκά πάνελ, inverters, μπαταρίες κλπ. αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Αν ασχολείσαι με την εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ηλιακής ενέργειας ή με την μεταπώληση αυτών των ειδών, η AmonRa Energy είναι αυτό που ψάχνεις!
Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στους εγκαταστάτες για όποιο πρόβλημα κληθούν να αντιμετωπίσουν.
Δημιούργησε τώρα εύκολα και γρήγορα τον δικό σου λογαριασμό και κάνε εγγραφή στον newsletter μας για να ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα και να αποκτήσεις μοναδικές προσφορές.
Παπαφλέσσα 15, Ελευθέριο Κορδελιό, 56334, Θεσσαλονίκη.
Whatsapp: 📲 +30 694 6414627
Κινητό: 📲 +30 694 6414627
Σταθερό: 📲 +30 2312 315048
solar@amonraenergy.gr

Ενεργά φίλτρα