Φωτοβολταϊκά INVERTERS

Η AmonRa Energy διαθέτει τεράστια εμπειρία στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και έχοντας στην φαρέτρα της, την τεχνογνωσία και την τεράστια ποικιλιά σε φωτοβολταϊκά πάνελ, inverters, μπαταρίες κλπ. αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.🌿🌍

Αν ασχολείσαι με την εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ηλιακής ενέργειας ή με την μεταπώληση αυτών των ειδών, η AmonRa Energy είναι αυτό που ψάχνεις!
Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στους εγκαταστάτες για όποιο πρόβλημα κληθούν να αντιμετωπίσουν.
Δημιούργησε τώρα εύκολα και γρήγορα τον δικό σου λογαριασμό και κάνε εγγραφή στον newsletter μας για να ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα και να αποκτήσεις μοναδικές προσφορές.

Υποκατηγορίες

 • DEYE

  Υβριδικοί Αντιστροφείς DEYE: Αξιόπιστες και Αποδοτικές Λύσεις για Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις

  Οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις γίνονται ολοένα και πιο αναπόσπαστο μέρος του μέλλοντός μας, παρέχοντάς μας καθαρή και αποδοτική ενέργεια από τον ήλιο. Σε συνδυασμό με τον κατάλληλο αντιστροφέα, αυτά τα συστήματα μπορούν να λειτουργούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να παρέχουν σταθερή ηλεκτρική ενέργεια ακόμα και σε περιπτώσεις απουσίας δικτύου. Σε αυτό το πλαίσιο, οι υβριδικοί αντιστροφείς της DEYE αποτελούν μία από τις κορυφαίες επιλογές στην αγορά για περιοχές με ασταθή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ή απουσία ηλεκτρικού δικτύου.

  Φωτοβολταϊκοί Αντιστροφείς: Η DEYE προσφέρει καινοτόμες λύσεις που όχι μόνο μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρισμό, αλλά μπορούν επίσης να λειτουργούν ως αυτόνομα συστήματα με μπαταρίες χαμηλής τάσης, ακόμα και σε τριφασικά συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι οι αντιστροφείς DEYE μπορούν, όταν απαιτείται, να διατηρήσουν τη λειτουργία μιας ενεργειακής συσκευής, παρέχοντας αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ακόμα και όταν ο κύριος ηλεκτροκίνητος καλώδιος είναι αποσυνδεδεμένος, χρησιμοποιώντας φθηνές μπαταρίες χαμηλής τάσης 48 βολτ.

  Αξιόπιστοι Υβριδικοί Τριφασικοί Αντιστροφείς: Η DEYE προσφέρει αξιόπιστους υβριδικούς τριφασικούς αντιστροφείς, γνωστούς για την υψηλή τους απόδοση και μακρά διάρκεια ζωής. Αυτοί οι αντιστροφείς είναι κατάλληλοι τόσο για οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα που χρησιμοποιούν χαμηλής τάσης μπαταρίες 48 βολτ όσο και για εμπορικές ή βιομηχανικές εφαρμογές με μπαταρίες υψηλής τάσης έως 800 βολτ.

  Υβριδικός Αντιστροφέας Μονοφασικός: Για μικρότερα φωτοβολταϊκά συστήματα, η DEYE παρέχει μονοφασικούς υβριδικούς αντιστροφείς με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Αυτοί είναι ιδανικοί για σπίτια και μικρές εμπορικές ιδιοκτησίες, προσφέροντας αποτελεσματική και αξιόπιστη ενσωμάτωση της ηλιακής ενέργειας με τη δυνατότητα λειτουργίας παράλληλα με έως και 8 μονάδες.

  Υβριδικός Αντιστροφέας 16 kV: Ο μεγαλύτερος μονοφασικός αντιστροφέας στον κόσμο - Για μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά έργα, η DEYE προσφέρει υβριδικούς αντιστροφείς με χωρητικότητα 16 kV, ικανούς να χειριστούν υψηλές ισχύς κατά τη λειτουργία παράλληλα με ένα γεννήτριο, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό ηλεκτρικό δίκτυο.

  Τριφασικός Υβριδικός Αντιστροφέας 50 Κιλοβάτ: Για βιομηχανικές και μεγάλες εμπορικές εφαρμογές, η DEYE παρέχει τριφασικούς υβριδικούς αντιστροφείς με χωρητικότητα έως και 50 κιλοβάτ, γνωστούς για την υψηλή τους αξιοπιστία και απόδοση.

  Παράλληλοι Φωτοβολταϊκοί Αντιστροφείς: Η DEYE προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης των φωτοβολταϊκών αντιστροφέων σε παράλληλη λειτουργία, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε τη χωρητικότητα του φωτοβολταϊκού συστήματός σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  Τριφασικοί Αντιστροφείς με Ανεξισορροπημένες Φάσεις: Οι αντιστροφείς της DEYE έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν αποδοτικά, ακόμα και όταν οι φάσεις της ηλεκτροδότησης είναι ανεξισορροπημένες, εξασφαλίζοντας σταθερή και υψηλής ποιότητας ηλεκτρική ενέργεια.

  Η DEYE επηρεάζεται από την πολυετή εμπειρία της στον τομέα των αντιστροφέων φωτοβολταϊκών και παρέχει αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις για όλους τους τύπους φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Οι υβριδικοί αντιστροφείς τους χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση, μακρά διάρκεια ζωής και τη δυνατότητα λειτουργίας σε ποικίλες συνθήκες.

  Με την DEYE, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φωτοβολταϊκό σας σύστημα θα βελτιστοποιηθεί για την καλύτερη απόδοση και υψηλότερη αξιοπιστία.

 • SUNGROW
  Στείλτε μας ένα μήνυμα solar@amonra.gr
  Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας: +30 6946414627 +30 231 231 5048
 • SAJ
 • GROWATT

Ενεργά φίλτρα