Φωτοβολταϊκά Πάνελ

Υποκατηγορίες

 • JA SOLAR

  **Φωτοβολταϊκό Πάνελ JA Solar  Με Κύτταρα Γαλλίου **

  Με ικανότητα παραγωγής πάνελ από φωτοβολταϊκά μόντουλα 40 GW από 12 παγκόσμιες εργοστασιακές εγκαταστάσεις, η JA Solar κατατάσσεται στους τρεις κορυφαίους παραγωγούς φωτοβολταϊκών συστημάτων επιπέδου 1 για αρκετά συνεχόμενα έτη, με συνολικό παγκόσμιο όγκο παραδόσεων 103 GW μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2022. Η JA Solar απέσπασε την υψηλότερη αξιολόγηση AAA στην κατάταξη PV Moduletech.

  Η JA Solar παρουσιάζει τις λύσεις της M10 στη γερμανική αγορά και στις χώρες των Βενελουξ και της Γαλλίας. Ο υψηλότερης τεχνολογίας κινεζικός κατασκευαστής φωτοβολταϊκών πάνελ JA Solar παρουσίασε τα μοντέλα του M10 DeepBlue 3.0, που βασίζονται στην τεχνολογία με την προσθήκη κυττάρων γαλλίου από την ιαπωνική εταιρεία Shin-Etsu Chemical Japan.

  Οι κυττάροι που προστίθενται με γαλλίο προστατεύουν το μοντέλο από ηλεκτρομαγνητική και φωτονική αποσύνθεση, εξασφαλίζοντας απώλεια ισχύος λιγότερο από 2%. Το σχεδιασμός με πολλές γραμμές βελτιώνει την απόδοση του μοντέλου με την ελαχιστοποίηση της ποσότητας του ρεύματος που διακυκλώνεται μεταξύ των δακτύλων και των γραμμών, μειώνοντας τις αντιστατικές απώλειες.

  Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

  https://www.jasolar.com

 • CANADIAN SOLAR
  AR ENERGY GREECE OFFICE:
  TEL: +30 2312315048
  TEL: +302312314839
  MOBILE:+30 6946414627
  Whatsapp: 📲 +30 697 6712468
  Adress: Papaflessa 15, Eleftherio Kordelio 563 34, Thessaloniki, Greece

  Τα φωτοβολταϊκά πάνελ Canadian Solar είναι προϊόντα της εταιρείας Canadian Solar Inc., μιας κορυφαίας εταιρείας στον χώρο της ηλιακής ενέργειας. Τα πάνελ Canadian Solar είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητά τους και την αποδοτικότητά τους στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από την ηλιακή ακτινοβολία.

  Εδώ είναι μια σύντομη εισαγωγή για τα φωτοβολταϊκά πάνελ Canadian Solar:

  "Καλωσορίστε στον κόσμο της ηλιακής ενέργειας με τα φωτοβολταϊκά πάνελ Canadian Solar. Η Canadian Solar Inc. είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την ποιότητα και την απόδοση των προϊόντων της στον τομέα της ηλιακής ενέργειας. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ Canadian Solar είναι σχεδιασμένα για να μετατρέπουν αποτελεσματικά την ηλιακή ακτινοβολία σε καθαρή ηλεκτρική ενέργεια, προσφέροντας αξιόπιστη και βιώσιμη πηγή ενέργειας. Εξερευνήστε τη συλλογή μας και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την ηλιακή ενέργεια για τις ενεργειακές σας ανάγκες, ενισχύοντας την οικολογική συνείδησή σας και εξοικονομώντας χρήματα στον λογαριασμό του ηλεκτρισμού σας

 • SHARP
 • Sunman

Ενεργά φίλτρα